SkyLine’i
kombiahjud

Nutikas tehnoloogia ja inimkeskne disain. Uued SkyLine’i kombiahjud on valmistatud suurepärase jõudluse saavutamiseks.

SkyLine’i kombiahjud kujutavad endast uut lahendust, millel on madalamad kasutuskulud ning parem ergonoomika ja kasutusmugavus, mõeldes just teile.
Intuitiivne ja lihtsaltkasutatav, seega olge valmis muutma oma toiduvalmistusviise.

Kombiahjude tipptase juba üle 40 aasta

Säästke kuni 10% enam energiat* ning toimige kõige aja- ja energiasäästlikumalt tänu uuele Plan-n-Save’i ehk planeeri-ja-säästa funktsioonile, mis rakendab oma uut tehisintellektil põhinevat loogikat küpsetusjärjekorra optimeerimiseks ja teie kulutuste vähendamiseks.

Muutke oma köök veelgi tõhusamaks, tootlikumaks ja stressivabamaks meie Cook&Chilli lahendusega: SkyDuokatkematu ühendus SkyLine’ ahjude ja kiirjahutajate vahel.

Loodud äritegevuseks

Kuni 10% lisatulu tänu tõhusale keskkonnasäästlikule tehnoloogiale**. SkyLine’i kombiahjudega säästate vee, energia ja kemikaalide kasutuskuludelt, mis tähendab omakorda suuremat tulusust.

Loodud teile

Maksimaalne tõhusus üldse esimese ahjuga, mis on pälvinud sõltumatu osapoole 4-tärnilise ergonoomika ja kasutusmugavuse sertifikaadi.

Loodud parimaks soorituseks

Laitmatu küpsetusühtlus tänu uuele OptiFlow õhuringlussüsteemile. Ülimalt täpne niiskuskontroll lambda-anduriga, mis on nüüd saadaval kõigil mudelitel.

Loodud katkematuks tööks

Jälgige oma ahju seisukorda ja sooritust kust iganes.

* Arvutused põhinevad Elctroluxi labori katsetel, kasutades seadet SkyLine PremiumS (10/1 GN, elektriline, kolmekordne ukseklaas) ning võrreldes andmeid koos Plan-n-Save’i funktsiooni rakendamisega ja ilma. Andmed seisuga aprill 2019.
** Arvutused põhinevad jooksvatel kuludel (vesi ja energia) ASTM-i katsemeetodi kohaselt võrreldes turu peamiste konkurentidega. Andmed seisuga aprill 2019.

Erakordne sooritus ja säästlikkus

Muutke oma äri keskkonnasäästlikuks uute SkyLine’i kombiahjudega.
Madalaim energiakulu ja klassi parimad tulemused. Ökorežiim ja automaatsed küpsetustsüklid on spetsiaalselt loodud nii keskkonnasäästlikuks kui vähegi võimalik, pakkudes teile suuremat tõhusust ja tulusust.

Mõned meie peamistest Cycles+ tsüklitest:

  • Ülessoojendamine. Teie toit on serveerimiseks valmis üksnes 7 minutiga.
  • Staatiline kombiküpsetus. Õrnem õhu jaotamine.
  • Madalal temperatuuril küpsetus*. Vähendab värske liha laagerdusaega ühelt päevalt ühe tunnini. See tsükkel võimaldab 50% väiksemat toidu kaalukadu (võrreldes traditsioonilisi küpsetustsükleid SkyLine’i ahjudega).
  • Kuivatamine. Toidu kuivatamine madalal temperatuuril küpsetamise ja nulltasemel niiskuse kombinatsiooniga, säilitades toiduainete kompaktsuse, maitsed ja toiteväärtuse.

Tänu ahjuõõne täiustatud soojusisolatsioonile, kolmekordsele ukseklaasile ja ahjuõõne optimiseeritud disainile on meie uus kombiahi saavutanud viimaks läbi aegade madalaima energiatarbe. Energiatarve optimiseerimine on saavutatud ülitäpse juhtsüsteemi ja 26 anduriga.

Säästke Plan-n-Save’iga kuni 10% enam energiat**. Teie panete menüü paika ning SkyLine’i kombiahi rakendab oma uut tehisintellektil põhinevat loogikat küpsetusjärjekorra optimeerimiseks.

* Madalal temperatuuril küpsetus – kaitstud patendi US7750272B2 ja seotud patendiperekonnaga.
** Arvutused põhinevad Elctroluxi labori katsetel, kasutades seadet SkyLine PremiumS (10/1 GN, elektriline, kolmekordne ukseklaas) ning võrreldes andmeid koos Plan-n-Save’i funktsiooni rakendamisega ja ilma. Andmed seisuga aprill 2019.

Teedrajav kasutusmugavus ja ergonoomilisus

Ergonoomiline ahi tähendab teie ettevõttele 75% vähem haiguspäevi ja 25% suuremat tootlikkust*.

SkyLine’i kombiahjud on tänu oma kasutusmugavusele ja ergonoomilisele disainile pälvinud maineka 4-tärnilise ergonoomika sertifikaadi.

Meie projekteerimisprotsess** on inimkeskne ning täielikult kooskõlas ISO 26800 ja ISO 9241-210 nõuetega.

Tõrkevaba lihtsus. Intuitiivne ja värvipimedatele sobiv juhtpaneel on paigutatud just täpselt õigele kõrgusele, et tagada parim võimalik ülevaade ja ligipääs.

Pingutuseta. Ergonoomilise tiivakujulise disainiga käepide muudab ukse avamise ja sulgemise kergeks isegi küünarnukkide kasutamisel.

Vaevatu sisestamine ja väljavõtmine. Ukse ja raami disain muudab esemete sisestamise ja väljavõtmise teie seljale mugavamaks ja vähem väsitavaks.

Nähke toidu tegelikku värvi. Uued LED-tuled ja vastastikku seotud värvsustemperatuur aitavad teid igapäevaste toimingutega. Pilgutusfunktsiooni teavitused aitavad kasutajatel ülesandeid koordineerida.

Ukse omadused ja ohutus. SkyLine’i ahjudel on sisseehitatud uksekaitsed. Lisaohutus ahjuukse spetsiaalse peatumisasendiga 30° peal, mis ei lase uksel hooga vastu kasutajat paiskuda.

* „Ergonoomilised lahendused võivad vähendada skeleti-lihassüsteemi vaevusi 59% võrra, vähendades seejuures haiguspäevi 75% võrra ja tõstes tootlikkust 25% võrra.“ – Dr. Francesco Marcolin (Eur.Erg. ehk sertifitseeritud Euroopa Ergonoom), ErgoCerti juht
** SkyLine’i ahju disain – kaitstud patendi EM003143551 ja seotud patendiperekonnaga

Veatud küpsetustulemused

Uued SkyLine’i ahjud tagavad OptiFlow õhuringlussüsteemi abil ahjuõõnes ühtlase kuumuse jaotumise ja püsiva temperatuuri. Uuenduslik õhuringlussüsteem, mis tagab veatud tulemused.

Lühendage küpsetusaegu eriti kiire eelkuumenemisega. Ärge oodake enam niisama kuni teie ahi vajaliku temperatuuri saavutab.
Lülituge kiiremini niiskelt toiduvalmistuselt ümber kuivale. Meie liblikakujuline õhutusventiil võimaldab ühes tunnis väljutada kuni 9 m3 õhku.

Üle 15 aasta kogemusi täpses niiskuskontrollis. Meie uusim lambda-andur tagab reaalajas täppismõõtmise ja niiskuskontrolli ahjuõõnes igal sekundil, 60 korda minutis, 3600 korda tunnis!

Food Safe Control. SkyLine’i kombiahi veendub automaatselt, et toit valmiks täiuslikult ja kooskõlas HACCP-standarditega (kaitstud patendi US6818865B2 ja seotud patendiperekonnaga).

Ainulaadne paindlikkus puhastamisel

Meie uutel SkyLine’i ahjudel on automaatne ja seadmesse sisseehitatud isepuhastussüsteem, mis võimaldab teil säästa energia, vee ja pesuaine pealt ja vähendada kasutuskulusid kuni –15%*.
Meie uued ensüümsed puhastusvahendid on 96% ulatuses biolagunevad 28 päeva jooksul ja keskkonnasõbralikud, tagades ennenägematud puhastustulemused.

SkyLine’i ahjude pikem kasutusiga ja tippsooritus üksnes fosfaadivabade Electroluxi kemikaalidega. Ainulaadne paindlikkus puhastamisel kolme erineva kemikaaliga:

  • tahke tugevamaks puhastuseks
  • vedel suuremaks paindlikkuseks
  • ensüümne ulatuslikuks planeedile avaldatava mõju vähendamiseks.

Planeerige SkyLine’i kombiahju puhastamine oma vajaduste kohaselt ette ära ja ohjake seda kaudselt. Programmeeritav puhastus võimaldab teil valida puhastamiseks parima aja. Sunnitud puhastus on parooliga kaitstud puhastus, mis tagab, et kavandatud hooldus saab alati tehtud

*Kuni –15% kasutuskuludelt: arvutuslik sääst energia, vee, pesuvahendi ja loputusvahendi pealt kasutades SkyCleani funktsiooni vs. võrdväärset puhastustsüklit eelmisel Electroluxi ahjude tootesarjal.

Cook&Chill: katkematu ühendus

Muutke oma tööviisi SkyDuoga, ainulaadse tervikliku Cook&Chilli lahendusega.
Tihedas suhtluses kaksikseadmed. SkyLine’i kombiahjud ja kiirjahutajad suhtlevad omavahel katkematult, jagavad sama lähenemisviisi ning samasugust lihtsat ja intuitiivset puuteekraaniga kasutajaliidest.

Muutke oma äri suurte koguste eelvalmistusega.
Esmalt küpsetage toit kombiahjus ja tõstke siis nõud otse kiirjahutajasse, et säilitada toit koos kõikide selle omadustega.

SkyLine Blast Chiller and Combi Oven
SkyLine Blast Chiller and Combi Oven

Võitev kombinatsioon

Üks sisestamise-väljavõtmise trajektoor tahab ohutu ja vaevatu töö.
Säästke raha, säästke ruumi ja kogege sujuvat tööd lisatarvikute, banketitarvikute ja käitlussüsteemide täie tootevalikuga, mis on mõeldud ahjude ja kiirjahutajatega ideaalselt sobituma.

Tutvuge SkyLine’i Cook&Chilli süsteemiga
Tutvuge SkyLine’i kiirjahutajate ja -külmutajatega

Avastage meie kombiahjud

Kombiahjude valik

Leidke endale terviklik lahendus

Filter (167 Products)

Category
Trays type:
167 Toodet Tühista valim
  • air-o-convect<br>Electric Convection Oven 20GN 2/1

    air-o-convect
    Electric Convection Oven 20GN 2/1

    269205
    air-o-convect, electric, 20x2/1GN, convection oven with direct steam and 11 humidity level settings
    • air-o-flow: fresh air from the outside is directed to the bi-functional fan, becomes pre-heated and then pushed into the cooking chamber to guarantee an even cooking process.
    • Single sensor core temperature probe included.
    • Supplied with n.1 trolley rack 2/1GN, 63mm pitch and door shield.
    • Dry hot convection cycle (max 300 °C) ideal for low humidity cooking. Automatic moistener (11 settings) for boiler-less steam generation.

    (0)
  • air-o-steam<br>class B Natural Gas Combi Oven 6GN 1/1

    air-o-steam
    class B Natural Gas Combi Oven 6GN 1/1

    268700
    air-o-steam, gas, 6x1/1GN, automatic cleaning function, B
    • Manual mode: traditional cooking style by manually selecting the parameters. Traditional cooking cycles available.
      • Dry, hot convection cycle (max. 300 °C): ideal for low humidity cooking.

      • Low temperature Steam cycle (max. 100 °C): ideal for sous-vide (vacuum packed) re-thermalization and delicate cooking.

      • Steam cycle (100 °C): seafood and vegetables.

      • High temperature steam (max. 130 °C).

      • Combination cycle (max. 250 °C): combining convected heat and steam to obtain humidity controlled cooking environment, accelerating the cooking process and reducing weight loss.
    • Regeneration cycle: best cooking setting for quickly heating the products to be regenerated on plate and tray (max 250°C).
    • By-pass technology: controls the humidity degree of the oven atmosphere in combi and regeneration cycles. It prevents water and energy waste.
    • Fan speeds: full, half speed for delicate pulse cooking such as for baking cakes and pulse ventilation for baking and low temperature cooking. The "pulse utility" is also perfect for keeping food warm at the end of the cooking cycle.

    (0)
  • air-o-steam<br>Touchline Natural Gas Combi Oven 20GN 1/1

    air-o-steam
    Touchline Natural Gas Combi Oven 20GN 1/1

    267704
    air-o-steam with high resolution touch screen control, gas, 20x1/1GN, 3 cooking modes (automatic, recipe program, manual), air-o-clima and air-o-clean functions
    • Guided descaling function to guide operator during boiler descaling phase (from "Setting" mode).
    • Supplied with n.1 trolley rack 1/1GN, 63mm pitch and door shield.
    • MultiTimer function to manage a sequence of up to 14 different cooking cycles, improving flexibility and ensuring excellent cooking results. Can be saved up to 70 multitimers programs.
    • air-o-clean™ automatic and built-in self cleaning system (4 automatic and green functions to save energy, water and rinse aid).

    (0)
  • SkyLine ChillS<br>Blast Chiller-Freezer 10GN1/1 50/50 kg

    SkyLine ChillS
    Blast Chiller-Freezer 10GN1/1 50/50 kg

    727736
    Skyline ChillS blast chiller freezer 50/50kg, 10 GN 1/1 or 600x400mm (29 levels pitch 30mm) with touch screen control
    • High resolution full touch screen interface (translated in more than 30 languages) - color-blind friendly panel.
    • Blast Chilling cycle: 50 kg from +90°C up to + 3°C in less than 90 minutes.
    • Blast Freezing cycle: 50 kg from 90ºC up to -18ºC in less than four hours.
    • Chilling cycle (+10°C to -41°C) with automatic preset cycles:
      - Soft chilling (air temperature 0°C), ideal for delicate food and small portions.
      - Hard chilling (air temperature -20°C), ideal for solid food and whole pieces.

    (0)
  • air-o-convect<br>Electric Convection Oven 16GN 1/1

    air-o-convect
    Electric Convection Oven 16GN 1/1

    269214
    air-o-convect, electric, 16x1/1GN, convection oven with direct steam and 11 humidity level settings, 80mm pitch
    • air-o-flow: fresh air from the outside is directed to the bi-functional fan, becomes pre-heated and then pushed into the cooking chamber to guarantee an even cooking process.
    • Single sensor core temperature probe included.
    • Dry hot convection cycle (max 300 °C) ideal for low humidity cooking. Automatic moistener (11 settings) for boiler-less steam generation.
    • Double step cooking to set two different phases.

    (0)
  • air-o-steam<br>class B Natural Gas Combi Oven 20GN 1/1

    air-o-steam
    class B Natural Gas Combi Oven 20GN 1/1

    268704
    air-o-steam, gas, 20x1/1GN, automatic cleaning function, B
    • Manual mode: traditional cooking style by manually selecting the parameters. Traditional cooking cycles available.
      • Dry, hot convection cycle (max. 300 °C): ideal for low humidity cooking.

      • Low temperature Steam cycle (max. 100 °C): ideal for sous-vide (vacuum packed) re-thermalization and delicate cooking.

      • Steam cycle (100 °C): seafood and vegetables.

      • High temperature steam (max. 130 °C).

      • Combination cycle (max. 250 °C): combining convected heat and steam to obtain humidity controlled cooking environment, accelerating the cooking process and reducing weight loss.
    • Regeneration cycle: best cooking setting for quickly heating the products to be regenerated on plate and tray (max 250°C).
    • By-pass technology: controls the humidity degree of the oven atmosphere in combi and regeneration cycles. It prevents water and energy waste.
    • Fan speeds: full, half speed for delicate pulse cooking such as for baking cakes and pulse ventilation for baking and low temperature cooking. The "pulse utility" is also perfect for keeping food warm at the end of the cooking cycle.

    (0)
Ahjud 2019-04-04T09:01:25+00:00 Electrolux Professional