SkyLine
kombiahjud

Nutikas tehnoloogia ja inimkeskne disain. Uued SkyLine kombiahjud on valmistatud suurepärase jõudluse saavutamiseks.

SkyLine Combi Ahjud, uus lahendus, mida iseloomustavad väiksemad jooksvad kulud ja mis on loodud sind silmas pidades, parema ergonoomika ja kasutatavuse seisukohast. Intuitiivne ja lihtne kasutada, olge valmis oma küpsetamise viisi muutma.

Kombiahjude tipptase juba üle 40 aasta

Säästke kuni 10% energiakuludelt* ja töötage kiiremini ja tõhusamalt. Uus Plan-n-Save funktsioon rakendab uut loogikat, mis põhineb tehisintellektil, et optimeerida toiduvalmistamise järjekorda ja minimeerida kulutusi.

Tehke oma köök tõhusamaks, produktiivsemaks ja stressivabaks meie Cook & Chill lahendusega: SkyDuo, sujuv side Skyline’i ahjude ja kiirjahutite vahel.

Tehtud äri
jaoks

Kuni 10% suurem kasum tänu rohelisele tõhususele**. SkyLine kombiahju abil saavutatakse suurem kasumlikkus läbi vee, energia ja kemikaalide säästmise.

Tehtud Sinu
jaoks

Maksimaalne efektiivsus esimese ahjuga, mis sai sõltumatu 4-tärni sertifikaadi, lihtsa kasutamise ja sujuva ergonoomilise disaini eest.

Tehtud jõudluse
pakkumiseks

Tänu uuele OptiFlow õhu ringlussüsteemile on tagatud laitmatu küpsetamise ühtlus. Eriti täpne niiskuse reguleerimine Lambda anduriga on nüüd saadaval kõikidele mudelitele.

Tehtud
peatamatuks tööks

Monitoorige oma ahju staatust ja jõudlust igalt poolt.

* Arvutus põhineb Electrolux Labi testidel SkyLine PremiumS, 10/1 GN elektrilisel ahjul, kolmekordse klaasiga, kasutades Plan-n-Save funktsiooni võrreldes Plan-n-Save funktsiooni kasutamata jätmisega. Andmed on seisuga aprilli 2019.
** Arvestus jooksvate kulude (vee ja energia) osas vastavalt ASTM-i katsemenetlusele võrreldes peamiste konkurentidega turul. Andmed on seisuga aprilli 2019.

Erakordne sooritus ja säästlikkus

Muutke oma äri keskkonnasäästlikuks uute SkyLine’i kombiahjudega.
Madalaim energiakulu ja klassi parimad tulemused. Ökorežiim ja automaatsed küpsetustsüklid on spetsiaalselt loodud nii keskkonnasäästlikuks kui vähegi võimalik, pakkudes teile suuremat tõhusust ja tulusust.

Mõned meie peamistest Cycles+ tsüklitest:

  • Ülessoojendamine. Teie toit on serveerimiseks valmis üksnes 7 minutiga.
  • Staatiline kombiküpsetus. Õrnem õhu jaotamine.
  • Madalal temperatuuril küpsetus*. Vähendab värske liha laagerdusaega ühelt päevalt ühe tunnini. See tsükkel võimaldab 50% väiksemat toidu kaalukadu (võrreldes traditsioonilisi küpsetustsükleid SkyLine’i ahjudega).
  • Kuivatamine. Toidu kuivatamine madalal temperatuuril küpsetamise ja nulltasemel niiskuse kombinatsiooniga, säilitades toiduainete kompaktsuse, maitsed ja toiteväärtuse.

Tänu ahjuõõne täiustatud soojusisolatsioonile, kolmekordsele ukseklaasile ja ahjuõõne optimiseeritud disainile on meie uus kombiahi saavutanud viimaks läbi aegade madalaima energiatarbe. Energiatarve optimiseerimine on saavutatud ülitäpse juhtsüsteemi ja 26 anduriga.

Säästke Plan-n-Save’iga kuni 10% enam energiat**. Teie panete menüü paika ning SkyLine’i kombiahi rakendab oma uut tehisintellektil põhinevat loogikat küpsetusjärjekorra optimeerimiseks.

* Madalal temperatuuril küpsetus – kaitstud patendi US7750272B2 ja seotud patendiperekonnaga.
** Arvutused põhinevad Elctroluxi labori katsetel, kasutades seadet SkyLine PremiumS (10/1 GN, elektriline, kolmekordne ukseklaas) ning võrreldes andmeid koos Plan-n-Save’i funktsiooni rakendamisega ja ilma. Andmed seisuga aprill 2019.

Teedrajav kasutusmugavus ja ergonoomilisus

Ergonoomiline ahi tähendab teie ettevõttele 75% vähem haiguspäevi ja 25% suuremat tootlikkust*.

SkyLine’i kombiahjud on tänu oma kasutusmugavusele ja ergonoomilisele disainile pälvinud maineka 4-tärnilise ergonoomika sertifikaadi.

Meie projekteerimisprotsess** on inimkeskne ning täielikult kooskõlas ISO 26800 ja ISO 9241-210 nõuetega.

Tõrkevaba lihtsus. Intuitiivne ja värvipimedatele sobiv juhtpaneel on paigutatud just täpselt õigele kõrgusele, et tagada parim võimalik ülevaade ja ligipääs.

Pingutuseta. Ergonoomilise tiivakujulise disainiga käepide muudab ukse avamise ja sulgemise kergeks isegi küünarnukkide kasutamisel.

Vaevatu sisestamine ja väljavõtmine. Ukse ja raami disain muudab esemete sisestamise ja väljavõtmise teie seljale mugavamaks ja vähem väsitavaks.

Nähke toidu tegelikku värvi. Uued LED-tuled ja vastastikku seotud värvsustemperatuur aitavad teid igapäevaste toimingutega. Pilgutusfunktsiooni teavitused aitavad kasutajatel ülesandeid koordineerida.

Ukse omadused ja ohutus. SkyLine’i ahjudel on sisseehitatud uksekaitsed. Lisaohutus ahjuukse spetsiaalse peatumisasendiga 30° peal, mis ei lase uksel hooga vastu kasutajat paiskuda.

* „Ergonoomilised lahendused võivad vähendada skeleti-lihassüsteemi vaevusi 59% võrra, vähendades seejuures haiguspäevi 75% võrra ja tõstes tootlikkust 25% võrra.“ – Dr. Francesco Marcolin (Eur.Erg. ehk sertifitseeritud Euroopa Ergonoom), ErgoCerti juht
** SkyLine’i ahju disain – kaitstud patendi EM003143551 ja seotud patendiperekonnaga

Veatud küpsetustulemused

Uued SkyLine’i ahjud tagavad OptiFlow õhuringlussüsteemi abil ahjuõõnes ühtlase kuumuse jaotumise ja püsiva temperatuuri. Uuenduslik õhuringlussüsteem, mis tagab veatud tulemused.

Lühendage küpsetusaegu eriti kiire eelkuumenemisega. Ärge oodake enam niisama kuni teie ahi vajaliku temperatuuri saavutab.
Lülituge kiiremini niiskelt toiduvalmistuselt ümber kuivale. Meie liblikakujuline õhutusventiil võimaldab ühes tunnis väljutada kuni 9 m3 õhku.

Üle 15 aasta kogemusi täpses niiskuskontrollis. Meie uusim lambda-andur tagab reaalajas täppismõõtmise ja niiskuskontrolli ahjuõõnes igal sekundil, 60 korda minutis, 3600 korda tunnis!

Food Safe Control. SkyLine’i kombiahi veendub automaatselt, et toit valmiks täiuslikult ja kooskõlas HACCP-standarditega (kaitstud patendi US6818865B2 ja seotud patendiperekonnaga).

Ainulaadne paindlikkus puhastamisel

Meie uutel SkyLine’i ahjudel on automaatne ja seadmesse sisseehitatud isepuhastussüsteem, mis võimaldab teil säästa energia, vee ja pesuaine pealt ja vähendada kasutuskulusid kuni –15%*.
Meie uued ensüümsed puhastusvahendid on 96% ulatuses biolagunevad 28 päeva jooksul ja keskkonnasõbralikud, tagades ennenägematud puhastustulemused.

SkyLine’i ahjude pikem kasutusiga ja tippsooritus üksnes fosfaadivabade Electroluxi kemikaalidega. Ainulaadne paindlikkus puhastamisel kolme erineva kemikaaliga:

  • tahke tugevamaks puhastuseks
  • vedel suuremaks paindlikkuseks
  • ensüümne ulatuslikuks planeedile avaldatava mõju vähendamiseks.

Planeerige SkyLine’i kombiahju puhastamine oma vajaduste kohaselt ette ära ja ohjake seda kaudselt. Programmeeritav puhastus võimaldab teil valida puhastamiseks parima aja. Sunnitud puhastus on parooliga kaitstud puhastus, mis tagab, et kavandatud hooldus saab alati tehtud

*Kuni –15% kasutuskuludelt: arvutuslik sääst energia, vee, pesuvahendi ja loputusvahendi pealt kasutades SkyCleani funktsiooni vs. võrdväärset puhastustsüklit eelmisel Electroluxi ahjude tootesarjal.

Cook&Chill: katkematu ühendus

Muutke oma tööviisi SkyDuoga, ainulaadse tervikliku Cook&Chilli lahendusega.
Tihedas suhtluses kaksikseadmed. SkyLine’i kombiahjud ja kiirjahutajad suhtlevad omavahel katkematult, jagavad sama lähenemisviisi ning samasugust lihtsat ja intuitiivset puuteekraaniga kasutajaliidest.

Muutke oma äri suurte koguste eelvalmistusega.
Esmalt küpsetage toit kombiahjus ja tõstke siis nõud otse kiirjahutajasse, et säilitada toit koos kõikide selle omadustega.

SkyLine Blast Chiller and Combi Oven
SkyLine Blast Chiller and Combi Oven

Võitev kombinatsioon

Üks sisestamise-väljavõtmise trajektoor tahab ohutu ja vaevatu töö.
Säästke raha, säästke ruumi ja kogege sujuvat tööd lisatarvikute, banketitarvikute ja käitlussüsteemide täie tootevalikuga, mis on mõeldud ahjude ja kiirjahutajatega ideaalselt sobituma.

Tutvuge SkyLine’i Cook&Chilli süsteemiga
Tutvuge SkyLine’i kiirjahutajate ja -külmutajatega

Avastage meie kombiahjud

Kombiahjude valik

Leidke endale terviklik lahendus

Filter (130 Products)

Category
Trays type:
130 Toodet Tühista valim
  • air-o-convect Touchline<br>Electric Convection Oven 20 GN 2/1

    air-o-convect Touchline
    Electric Convection Oven 20 GN 2/1

    266205
    air-o-convect with high resolution touch screen control, electric, 20x2/1GN, 2 cooking modes (manual, recipe program), air-o-clean functions
    • air-o-flow: fresh air from the outside is directed to the bi-functional fan, becomes pre-heated and then pushed into the cooking chamber to guarantee an even cooking process.
    • Single sensor core temperature probe included.
    • Make-it-mine feature to allow user to personalize all user main interfaces in the "Setting" mode and block editing and deleting of stored programs.
    • Supplied with n.1 trolley rack 2/1GN, 63mm pitch and door shield.

    (0)
  • air-o-steam<br>Touchline Natural Gas Combi Oven 10GN 1/1

    air-o-steam
    Touchline Natural Gas Combi Oven 10GN 1/1

    267702
    air-o-steam, gas, 10x1/1GN, convection oven with direct steam and 11 humidity level settings
    • Guided descaling function to guide operator during boiler descaling phase (from "Setting" mode).
    • Supplied with n.1 tray rack 1/1GN, 65 mm pitch.
    • MultiTimer function to manage a sequence of up to 14 different cooking cycles, improving flexibility and ensuring excellent cooking results. Can be saved up to 70 multitimers programs.
    • air-o-clean™ automatic and built-in self cleaning system (4 automatic and green functions to save energy, water and rinse aid).

    (0)
  • air-o-convect Touchline<br>Natural Gas Convection Oven 6GN 1/1

    air-o-convect Touchline
    Natural Gas Convection Oven 6GN 1/1

    266700
    air-o-convect with high resolution touch screen control, gas, 6x1/1GN, 2 cooking modes (manual, recipe program), air-o-clean functions
    • air-o-flow: fresh air from the outside is directed to the bi-functional fan, becomes pre-heated and then pushed into the cooking chamber to guarantee an even cooking process.
    • Single sensor core temperature probe included.
    • Make-it-mine feature to allow user to personalize all user main interfaces in the "Setting" mode and block editing and deleting of stored programs.
    • Supplied with n.1 tray rack 1/1GN, 65 mm pitch.

    (0)
  • air-o-steam<br>Touchline n Natural Gas Combi Oven 20GN 2/1

    air-o-steam
    Touchline n Natural Gas Combi Oven 20GN 2/1

    267705
    air-o-steam with high resolution touch screen control, gas, 20x2/1GN, 3 cooking modes (automatic, recipe program, manual), air-o-clima and air-o-clean functions
    • Guided descaling function to guide operator during boiler descaling phase (from "Setting" mode).
    • Supplied with n.1 trolley rack 2/1GN, 63mm pitch and door shield.
    • MultiTimer function to manage a sequence of up to 14 different cooking cycles, improving flexibility and ensuring excellent cooking results. Can be saved up to 70 multitimers programs.
    • air-o-clean™ automatic and built-in self cleaning system (4 automatic and green functions to save energy, water and rinse aid).

    (0)
  • air-o-convect<br>Electric Convection Oven 16GN 1/1

    air-o-convect
    Electric Convection Oven 16GN 1/1

    269214
    air-o-convect, electric, 16x1/1GN, convection oven with direct steam and 11 humidity level settings, 80mm pitch
    • air-o-flow: fresh air from the outside is directed to the bi-functional fan, becomes pre-heated and then pushed into the cooking chamber to guarantee an even cooking process.
    • Single sensor core temperature probe included.
    • Dry hot convection cycle (max 300 °C) ideal for low humidity cooking. Automatic moistener (11 settings) for boiler-less steam generation.
    • Double step cooking to set two different phases.

    (0)
  • SkyLine Premium<br>Electric Combi Oven 10GN1/1

    SkyLine Premium
    Electric Combi Oven 10GN1/1

    217822
    SkyLine Premium combi boiler oven with digital control, 10x1/1GN, electric, programmable, automatic cleaning
    • Digital interface with LED backlight buttons with guided selection.
    • Built-in steam generator for highly precise humidity and temperature control according to the chosen settings.
    • Real humidity control based upon Lambda Sensor to automatically recognize quantity and size of food for consistent quality results.
    • Dry, hot convection cycle (25 °C - 300 °C): ideal for low humidity cooking.

    (0)
SkyLine kombiahjud 2019-04-04T09:01:25+00:00 Electrolux Professional